HVALEVRIJEDAN NOVI PROJEKT

Općina Čavle pomaže maturantima subvencioniranjem priprema za državnu maturu

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

“Maturantima pomažemo u ostvarivanju njihovih snova i upisu na željeni fakultet”, kaže načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić

Za maturante stiže stresno razdoblje priprema za državnu maturu, budući da ocjene ostvarene na maturi mogu biti presudne pri upisu na željeni fakultet. 

Zbog toga je Općina Čavle odlučila pomoći svojim maturantima u pripremama za državnu maturu. Projekt je pokrenut pod sponzorstvom Erste banke i u suradnji s online platformom za poduke Škola u Oblacima. 

„Želja i cilj projekta je pružiti maturantima financijsku pomoć za što bolju pripremu ovog, za njih važnog završnog ispita te im i na taj način biti podrška u daljnjem obrazovanju i ostvarivanju njihovih snova“, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Na program priprema za državnu maturu u trajanju od 36 sati mogu se prijaviti svi maturanti s prebivalištem na području općine Čavle završno sa 18.05. u 17 sati. Pripreme će se provoditi vikendima od 20.05. do 17.06 i to iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika. Satovi će se održavati online, potpuno interaktivno, a rad će biti organiziran u malim grupama s do maksimalno pet učenika i profesorom. Na taj način omogućit će se individualizirani pristup svakom maturantu. 

Cijena programa za maturante je samo 450 kuna, dok Općina Čavle pripreme svakog maturanta subvencionira s 1.100 kuna. Više informacija o prijavama i programu nalazi se na službenim stranicama Općine Čavle i Škole u oblacima, a maturanti se mogu prijaviti preko e-maila: skola@skolauoblacima.hr ili telefonom na brojeve 095-442-1442 (Marina) i 099-271-7666 (Ema).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari