ISKORISTITE PRILIKU

Općina Kostrena sufinancira troškove sterilizacije kuja i mačaka

31.03.2022., Knezev dvor, Dubrovnik - Macka Anastasija i sve "peripetije" oko postavljanja i skidanja kucice za macku. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Općina Kostrena će vlasnicima pasa i mačaka s prebivalištem na području Općine Kostrena sufinancirati usluge sterilizacije kuja, sterilizacije i cijepljenja mačaka kao i sterilizaciju slobodno živućih mačaka na području Općine Kostrena, a koje se mogu obaviti u Veterinarskoj ambulanti Kostrena.

Svjetski dan kastracije pasa i mačaka obilježava se 28. veljače, a nije značajan samo za vlasnike kućnih ljubimaca, nego i za gradove i općine kojima nerijetko na teret padaju neželjeni psi i mačke koje skrbnici napuštaju. Općina Kostrena već dugi niz godina podupire programe kastracije slobodnoživućih mačaka i sufinancira kastracije skrbničkih (vlasničkih) pasa i mačaka. Time se sprječava nekontrolirano razmnožavanje životinja koje će kao neželjene završiti na ulici. Veterinarska ambulanta Kostrena nalazi se na adresi Glavani 10, a sve informacije možete dobiti na broju 091 537 6397 ili na njihovoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari