MJERE SMIRIVANJA PROMETA

OPĆINA VIŠKOVO U Marčeljima će se iscrtati pješački prijelazi, napraviti nogostup, obnoviti kolnik…

Također će biti postavljeni LED treptači s detekcijom pješaka na pješačkom prijelazu preko županijske ceste

Iz Općine Viškovo stiže obavijest kako će 31. siječnja izvođač krenuti s radovima na sanaciji raskrižja i smirivanju prometa u Marčeljima (pješačkom prijelazu i nogostupu u Marčeljima – skretanje za Vrtače).

Dionica na kojoj se izvode radovi obuhvaća kolnik županijske ceste od Marčelji 18 do Marčelji 27 te dva raskrižja s nerazvrstanim cestama.

U sklopu radova izvest će se obostrani nogostupi, iscrtati tri pješačka prijelaza i dva autobusna stajališta te obnoviti kolnik na županijskoj cesti.

Također će biti postavljeni LED treptači s detekcijom pješaka na pješačkom prijelazu preko županijske ceste, radar s prikazom brzine za vozila koja dolaze iz smjera Pogleda te četiri nova LED rasvjetna tijela.

Izvođač radova je tvrtka M.K. GRADNJA, vrijednost radova je 519.399,00 kn bez PDV-a, a ugovoreni rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana.

U investiciji zajednički sudjeluju Općina Viškovo i Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije. “Realizacijom ove investicije podignut će se razina sigurnosti kako motornog tako i pješačkog prometa.”, poručuju iz Općine Viškovo.

Mještani se mole za poštivanje privremene prometne signalizacije koja će biti postavljena tijekom izvođenja radova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari