EKO CERTIFIKAT

Općini Kostrena dodijeljen Premium zeleni certifikat

Foto: Hrvoje SKočić/ Riportal

Općina Kostrena našla se u društvu gradova, općina i tvrtki koje svoje poslovanje nastoje učiniti što ekološkijim. Premium zeleni certifikat dodjeljuje se institucijama i tvrtkama koje su usmjerene na primjenu suvremenih digitaliziranih rješenja u svojim poslovnim procesima s ciljem smanjenja negativnog utjecaja na okoliš.

Riječ je o projektu koji je u suradnji s korisnicima i partnerima pokrenuo informacijski posrednik za razmjenu eRačuna i drugih digitalnih dokumenata, servis mojeRačun. Projekt Zeleni certifikat kruna je aktivnosti koje ovaj informacijski posrednik provodi još od 2014. godine s ciljem popularizacije bespapirnog poslovanja i poticanja zaštite prirode kao dio poslovnog identiteta među zaposlenicima, partnerima i korisnicima.

VIDEO DANA:

Dodjelom Zelenog i Premium zelenog certifikata želi se istaknuti sve one tvrtke i institucije koje su prepoznale važnost digitaliziranih procesa za zeleno gospodarstvo i potakne one koje to još nisu, da se što prije okrenu ekološki prihvatljivijim rješenjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari