ZA SIGURNE CESTE

Galerija | Ophodari Rijeka plusa prešli gotovo 10.000 km i intervenirali 1100 puta. Posebnu pažnju posvetili prilazima školama

Situacije u prometu nepredvidljive su, što znači da ne poznaju radno vrijeme, praznike, blagdane, niti vremenske prilike

Baš kao ni ophodari Rijeka Plusa koji su u prvih osam mjeseci ove godine prešli čak9949 kilometara imali preko 1100 intervencija unutar 350 kilometara gradskih prometnica na području grada Rijeke koje spadaju pod nerazvrstane ceste a za koje TD Rijeka plus d.o.o. ima ingerenciju.

Ophodari su spremni sjesti u vozilo i intervenirati u bilo koje doba, biti na usluzi građanima, brzo i efikasno reagirati na eventualnu ugrozu na gradskim prometnicama, upravljati cestovnom imovinom i otklanjati sve što može biti potencijalna opasnost za promet.

Bilo da je riječ o kamenju ili lišću koje treba ukloniti, ili o udarnoj rupi koju je potrebno sanirati ophodarska služba intervencije obavlja na dnevnoj bazi. Obzirom da je osnovna svrha ophodnje cesta osiguranje sigurnost prometovanja, u vozilu ophodara naći će se sve potrebno za popravke i manje radove.

TD Rijeka plus d.o.o. je u svrhu kvalitetnijeg i bržeg nadzora na prometnicama početkom godine nabavilo svoje ophodarsko vozilo opremljeno suvremenom digitalnom opremom, kako bi mogla što promptnije reagirati u slučajevima koji to zahtijevaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari