OSIGURALI OBRTNICI

Oprema od 1293 eura donirana Klinici za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka

U prostorima Klinike za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka održana je primopredaja donacijom nabavljene opreme u vrijednosti 1293 eura

Riječ je o instrumentima za laparoskopsku kirurgiju koju su osigurali članovi Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje humanitarnom akcijom kroz održane karnevalske manifestacije na Viškovu.

Posljednjeg dana pusnih događanja, uz doček Halubajskih zvončara i izvlačenje zvončarske tombole, obrtnici su pripremili veliku padelu domaće hrane za građane koji su uz ukusan obrok i veselo druženje zauzvrat ostavljali priloge.

Donaciju su preuzeli predstojnik Klinike za dječju kirurgiju izv. prof. dr. Harry Nikolić i magistra sestrinstva Halima Podrug, a uime donatora uručili su im je predsjednik udruženja Martin Jerbić i dopredsjednik Mladen Bezjak te Zlata Bezjak u funkciji predsjednice Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari