BILO JE POTEŠKOĆA U RADU

Ordinacija opće medicine u Poljanama nastavlja s redovnim radom

Ordinacija opće medicine u Poljanama nastavlja s redovnim radom, stoga želimo otkloniti zabrinutost koju su ovih dana iskazali građani, poručuje Kirigin.

”Od ravnateljstva Doma zdravlja PGŽ dobio sam jasan odgovor o poduzetim mjerama kako bi se otklonile privremene poteškoće u radu ordinacije. Još do kraja ovog tjedna pacijentima iz Poljana osigurane su zamjenske ordinacije na adresi najbliže dostupne ordinacije u Opatiji, kao i telefonsko naručivanje lijekova.” kazao je gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin.

Od idućeg tjedna, ponedjeljka 4. prosinca Dom zdravlja PGŽ osigurao je liječnika obiteljske medicine koji će preuzeti rad i djelovanje na adresi ordinacije opće (obiteljske) medicine Poljane 67/1 te će ordinacija na navedenoj adresi nastaviti s radom u punom opsegu, u skladu s predviđenim rasporedom rada.

Do kraja ovog tjedna, odnosno od 27. 11. do 1. 12. korisnicima ordinacije u Poljanama na raspolaganju je dr. med. Boženka Rajković (u timu dr. Ingrid Kinkela Baričević) u opatijskoj ordinaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari