ZA SVAKU OSUDU

Oskrnavljen mural Armade u Malom Lošinju, prijatelji Hajduka se ogradili od vandalskog čina

Na predjelu Bočac u Malom Lošinju išaran mural Armade

Naime, na pročelju kuće u vlasništvu obitelji Karlović, odnosno pokojnog velikog simpatizera Rijeke i člana Armade Vlade Karlovića, crnom bojom su išarani natpis “Armada” i grb HNK Rijeka.

Izgled murala prije oštećenja (foto: Vedran Morin)

Od takvog poteza odmah se ogradilo Društvo prijatelja Hajduka Lošinj objavom na svojoj Facebook stranici, osudivši takav postupak, piše Glas otoka.

Šaljemo apel svim navijačima i simpatizerima nogometnog kluba Hajduk. Morate biti svjesni da šaranje po tuđoj imovini nije izraz junačkog čina, nego naprotiv, to je izraz najprimitivnijeg oblika ponašanja. Vlado Karlović, bez obzira za koga je navijao, bio je dobri duh našega grada i otoka, te ničim nije zaslužio da se po njegovoj kući šaraju natpisi. Ovim putem se ograđujemo i najoštrije osuđujemo vandalizam koji je sinoć učinjen, te molimo sve građane koji imaju određena saznanja o počinitelju da nam informacije pošalju u inbox”, stoji u objavi na Facebook stranici DPH Lošinj, donosi Glas otoka.

Nakon toga, iz obitelji Karlović se komentarom oglasila Željka Karlović: “Ne prihvaćam isprike i ograđivanje, očekujem da sa imenima izađete u javnost!!!!“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari