BORBA ZA BOLJI ŽIVOT RIJEČANA

Osnovan ogranak Hrvatskih suverenista u Rijeci

Hrvatski suverenisti osnovali su ogranak u Rijeci, a za predsjednika je jednoglasno izabran Marijan Cerovac, oec. Za zamjenika predsjednika izabran je prof. dr. sc. Nikola Tomac, a za tajnicu ogranka Ivana Buić, dipl. iur.. Osnivačku skupštinu u botelu Marina vodio je saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marko Milanović Litre, kao i organizacijski tajnik Hrvatskih suverenista Ivan Vukoja.

Nakon osnivačke skupštine članovima se obratio novoizabrani predsjednik Hrvatskih suverenista Cerovac i poručio: “– S ponosom za hrvatsku suverenu Rijeku, na radost Riječana dana 11. travnja 2021. osnovan je ogranak Hrvatskih suverenista za grad Rijeku. Obećavamo da će Rijeka, kao što je uvijek bila, kao što i jest, ostati crven, bijelo, plava.”

Čestitkama se pridružio i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marko Milanović Litre te se zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji riječkog ogranka. Zaželio je uspješan rad novoizabranom vodstvom u borbi za bolji život Riječana, žitelja Primorsko-goranske županije i Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari