PRIHVATITE IZAZOV

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Ovi poslodavci zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju

Ilustracija: Riportal

Novosti na tržištu rada: Traže radnike unatoč kriznom razdoblju

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž) na području Rijeke i okolice. Poslodavac nudi plaću do 6.000 kuna. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, komunikativnost, pristojno ponašanje prema kupcima i snalaženje na terenu. Prijaviti se možete najkasnije do 01.06. i to putem linka.

Prehrambeno Industrijski Kombinat d.d. zapošljava tehnologa u prehrambenoj industriji (m/ž) u Rijeci. Od kandidata se očekuje VSS, poznavanje mehaničkog održavanja strojeva, posjedovanje osnovnog znanja iz elektronike te dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, perspektivu profesionalnog razvoja i napredovanja te dodatne edukacije. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.05. kliknite na link.

ETS d.o.o. zapošljava čak sedam bravara (m/ž) u Rijeci. Poslodavac očekuje 3 godine radnog iskustva te nudi ugovor na neodređeno. Za detalje kliknite na link.

Romeo j.d.o.o. traži novog djelatnika zbog povećanog opsega posla. U naselju Permani zapošljava pekara (m/ž). Od kandidata se očekuje pola godine radnog iskustva te položen vozački ispit. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to diljem Istarske i Primorsko-goranske županije. Zapošljavaju u sljedećim gradovima i naseljima: Crikvenici, Novom Vinodolskom, Selcu, Krku, Baškoj, Malinskoj, Njivicama, Malom Lošinju, Cresu, Rapcu, Premanturi, Medulinu, Motovunu, Poreču, Funtani, Fažani i Rovinju. Radi se o sezonskom poslu. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Sokol d.o.o. traži zaštitare (m/ž) sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjim srednjom školom u Opatiji i Crikvenici. Potrebno je iskustvo u radu s programskim paketom MS Office Word i MS Office Excel te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Natječaji su otvoreni do 31.05.

Agencija za zapošljavanje, House of Jobs d.o.o. traži više konobara (m/ž) u Poreču, Makarskoj i na otoku Rabu. Glavni uvjet je završena srednja škola, radno iskustvo je poželjno, a poznavanje njemačkog jezika je prednost. Nudi se neto plaća u iznosu od 5.300 kuna. Poslodavac osigurava i smještaj te dva obroka. Prijave su otvorene do 28.05., a sve dodatne detalje natječaja možete potražiti na linku. House of Jobs traži i kuhare (m/ž), dostavljače (m/ž), zavarivače (m/ž), pomoćne radnike (m/ž), a sve ove pozicije možete pronaći na linku.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Novom Vinodolskom, Crikvenici te na otoku Krku. Uz zaprimanje ambalaže, radnik će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 15.05. Prijaviti se možete putem linka.

Poduzeće Luje zapošljava dva recepcionera (m/ž) u mjestu Klenovica. Radi se o sezonskom poslu. Poslodavac od kandidata očekuje završenu četverogodišnju srednju školu. Nudi se zajednički smještaj. Više detalja potražite na linku.

Gavranović d.o.o. traži radnika na blagajni (m/ž) u Ravnoj Gori i to zbog povećanog opsega posla. Glavni uvjet je završena srednja škola. Detalje natječaja potražite na linku.

Uvjereni smo da ste u ovoj ponudi pronašli nešto za sebe… Ako niste, kliknite na link i pretražite ostale poslove iz Primorsko-goranske županije koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo Vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari