NIJE MU BILO PAMETNO

Ostao bez auta – TRAJNO!! Policija i Sud napokon zaustavili vozača (45) koji je 62 puta uhvaćen bez vozačke. I to nije sve!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija/Pixsell

Po izricanju presude predan je u zatvor, izvijestila je policija.

Oglas

Jučer, 3. listopada oko 21 na području mjesta Vrata u blizini Fužina, policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar zaustavili su osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka. Utvrđeno je da vozilom upravlja 45-godišnji hrvatski državljanin koji nije položio vozački ispit ni za jednu kategoriju, odnosno ne posjeduje važeću vozačku dozvolu. Isto tako je utvrđeno da vozilom upravlja u vrijeme važeće zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije.

Nadalje, riječ je o osobi koja je do sada čak 62 puta prijavljena zbog istovrsnog prekršaja – upravljanja vozilom prije stjecanja prava, a samo u zadnje tri godine ima pet pravomoćnih sudskih odluka za isti prekršaj, dok su četiri u postupku.

Zbog počinjenja navedenih prekršaja zaustavljeni 45-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije, a vozilo kojim je upravljao je privremeno oduzeto.

Po završetku postupanja policije, osumnjičeni 45-godišnjak je danas uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje je donijeta pravomoćna presuda kojom mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 40 dana i trajno oduzeto vozilo.

Nakon izricanja presude 45-godišnjak je predan u zatvor.

Exit mobile version