OŠTAR ISTUP

Ostrogović: Filipovićevo ‘Povjerenstvo za organizaciju Adventa’ doživjelo totalni debakl!

Predsjednik HDZ Rijeka nije štedio riječi u svojoj kritici ovogodišnjeg Adventa u Rijeci

Josip Ostrogović, predsjednik riječkog HDZ-a, u svojoj objavi na društvenoj mreži oštrim riječima se osvrnuo na pripreme ovogodišnjeg Adventa u Rijeci. Advent u Rijeci, po njemu, doživio je debakl i prije početka, a iznio je, prema njegovu mišljenju, i razloge za to.

Objavu Josipa Ostrogovića prenosimo u cijelosti:

”Kako je riječki Grinč ukrao Božić?

Riječki Advent postaje samo još jedan u nizu projekata koji nije uspio preživjeti SDP-ovu nesposobnost u našem gradu. Umjesto organizacije Adventa pod TZ grada Rijeke, gradonačelnik Filipović se dosjetio ingeniozne ideje – osnovati Povjerenstvo za organizaciju Adventa – i pogađate, taj projekt je doživio totalni debakl!

Njihova nesposobnost u organizaciji je očita – natječaj za zakup javnih površina proveden u zadnji trenutak rezultirao je potpunim fijaskom. Preskupi najam javnih površina, a ugostiteljima se ne nudi gotovo ništa, osim ogromnog rizika. I na kraju najviše gube građani Rijeke. Gradonačelnik ne zna kako napuniti gradsku blagajnu pa pokušava izvući zadnji euro od građana povećanjem poreza te skoro svih cijena javnih usluga. Što onda očekivati od partije koja bi vodila državu, a ne može uspješno provesti zakup adventskih kućica?!

Riječki Advent – nekad ponos grada a danas samo još jedna žrtva nesposobnosti SDP-a. Organizacija propala, poduzetnici nezainteresirani a porezi rastu. Gradu treba promjena a ne ovakav kaos!”, napisao je predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari