KAZNENO PRIJAVLJEN

​Osumnjičen za trgovanje ljudima i zlouporabu droge

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Za počinjenje dva kaznena djela trgovanje ljudima i jednog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, osumnjičenik je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela trgovanje ljudima na štetu dvojice državljana RH.

Policija ga sumnjiči da je u razdoblju od mjeseca svibnja pa do sredine listopada ove godine na području Kvarnera, uporabom prijetnji i primjenom fizičkog nasilja žrtve radno eksploatirao, kao i za činjenje protupravnih radnji krađa, dok je jednoj žrtvi također u više navrata prodavao drogu marihuana.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, a zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela trgovanje ljudima i jednog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari