NIŠTA OD FEŠTE U GRADU NA BREGE

OTKAZANA BELA NEDEJA Epidemiolozi ipak nisu dali svoju suglasnost za feštu od mladog vina

07.10.2012., Kastav - Trodnevni sajam "Bela nedeja" kojim se slavi svecanost mladog vina. Posjetiteljima se nudi mlado vino Belica, razni gastronomski specijaliteti te proizvodi domacih obrtnika i umjetnika. Posjetitelje zabavljaju nastupi limenih glazbi Kastva i drugi zabavni sadrzaji. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Unatoč želji Grada Kastva da se i ove godine održi tradicionalna manifestacija Bela nedeja koja je bila planirana, kao i svake godine prvog vikenda u listopada, nažalost, ona je ove godine ipak OTKAZANA.

“Stožer civilne zaštite Primorsko-goranske županije nije dao konačnu suglasnost za održavanje Bele nedeje, a s njihovim stavom suglasilo se i Ravnateljstvo civilne zaštite Područni ured civilne zaštite Rijeka. Ovime se otkazuje održavanje manifestacije Bela nedeja koja se trebala održati od 3. do 5. listopada u organizaciji Grada Kastva s reduciranim programom i strogim pridržavanjem epidemioloških mjera”, stoji u priopćenju Grada Kastva.

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje Bele nedeje, trebalo se održati u uvjetima prilagođenim epidemiološkoj situaciji što znači da je trebalo biti manje štandova nego inače, bez večernjih koncerata i događanja, uz dolazak i odlazak odvojenim putem kretanja starom jezgrom.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari