OTKRIVEN DATUM: U Rijeci se otvara pizzeria O`Hara s ponudom pravih napuljskih pizza!

Idi na originalni članak

Rijeka će dobiti svoj raj za ljubitelje pizze! Uskoro vrata na adresi Riva 12a otvara pizzerija O’Hara koja nudi pravu napuljsku pizzu

Oglas

Pizzeria O`Hara već neko vrijeme slovi kao jedan od najorginalnijih i najposjećenijih lokala s ovakvom vrstom ponude u Zagrebu, a sada svoje poslovanje širi na Rijeku. Tako će i Rijeka dobiti svoj raj za ljubitelje pizze! (OVDJE)

Sada je poznat i datum otvaranja – to je srijeda 28. ožujka u 12 sati. Kako iz O`Hare obavještavaju buduće posjetitelje, radno vrijeme pizzerije bit će od 12 -23 sata svakodnevno. Rezervacije se primaju isključivo na telefon 051 568 888.

Iz riječke O`Hare također poručuju: „Zbog očekivane gužve rezervirajte svoje mjesto pa ste sigurni. Ako nemate rezervaciju svejedno navratite ali vas molimo za malo strpljenja oko pronalaska stola. U početku ćemo biti malo sporiji dok se ne verziramo i prilagodimo. Hvala vam na strpljenju i razumijevanju, a za uzvrat ćete dobiti najljepšu napolitansku pizzu istočno od Raja!“

U Hrvatskoj jedino pizzerija O’Hara ima sve što je potrebno za pravu napuljsku pizzu – od peći i ostale opreme do certificiranih materijala za izradu kao i znanje za pripremu Vera Pizze Napoletane. Također, posebnost pizzerie O’Hara je i ta što se cijela priprema odvija pred vama, možete komunicirati sa picajolima, pitati sve što želite, pa čak i zaviriti iza pulta u potrazi za umijećem starih napolitanskih majstora pizze.

Exit mobile version