EVO DETALJA

Otvoren Javni natječaj za najam poslovnog prostora u Kastvu!

Foto: Facebook/ZDL

Grad Kastav objavljuje Javni natječaj za davanje u zakup preostalih raspoloživih prostora, odnosno radne jedinice R1, u poslovnom prostoru poduzetničkog inkubatora KASPI. Zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu poslati svoje ponude do 30. rujna 2024. godine.

Predmet zakupa je uredski prostor veličine 7,5 m2 koji se sastoji od jedne radne jedinice, R1. Radna jedinica sastoji se od stola, uredske stolice, stolice za goste i klijente, te pripadajućih ormara (sukladno priloženom tlocrtu). Radna jedinica ima pristup električnoj struji i optičkom internetu.

Iznos mjesečne zakupnine je 15 EUR po m2 (u cijenu nije uključen PDV), a vrijeme zakupa je 1 godina.

Pregled prostora zakazat će se po dogovoru.

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih prijava koje se predaju u zatvorenim omotnicama. Zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu dostaviti svoje ponude do 30. rujna 2024.

Najbolje ocijenjenom ponudom smatrat će se ponuda onog natjecatelja koji uz ispunjavanje uvjeta iz natječaja ostvari najveći broj bodova sukladno tablici u tekstu Javnog natječaja.

Javni natječaj_2024_2

Obrazac 1

Izjava 1

Izjava 2

Tlocrt

Obrasci i izjave moraju biti ispunjeni putem računala, isprintani, potpisani i pečatirani.

Dodatne informacije i upiti:

051/564-942
renato.stankovic@kastav.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari