NA KOLEGIJU

Otvoren natječaj za prodaju lokacija u Poduzetničkoj zoni Bodulovo

Na eKonzultacijama nova odluka o davanju na korištenje prostora kulture u gradskom vlasništvu

Od 15. lipnja do 15. srpnja na javnom savjetovanju bit će Nacrt prijedloga Odluke o davanju na korištenje prostora kulture u vlasništvu Grada Rijeke. Donošenje nove odluke predlaže se zbog potrebe utvrđivanja jasnih kriterija, mjerila i postupka dodjele prostora udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u kulturi grada Rijeke da realiziraju programe, projekte i aktivnosti u području kulture.

Također, od 21. lipnja do 3. listopada bit će otvoren Javnog poziva za dostavu prijava za sufinanciranje Programa sanacije i obnove grobnih mjesta na grobljima Kozala i Trsat u 2023. godini.

Otvoren natječaj za prodaju lokacija u Poduzetničkoj zoni Bodulovo

Gradonačelnik je podsjetio da je od 10. do 29. lipnja 2022. godine otvoren natječaj Grada Rijeke za prodaju devet građevnih čestica na području Poduzetničke zone Bodulovo. Podsjetimo, u Poduzetničkoj zoni Bodulovo poduzetnicima je na raspolaganu devet lokacija/građevinskih čestica za izgradnju građevina poslovne namjene, ukupne površine od 19.694 m2, odnosno zasebnih veličina čestica od 1.029 m2 do 8.558 m2. Početna kupoprodajna cijena iznosi 61,00 EUR/m2.

Gradonačelnik je prihvatio zaključak o održavanju Ljetne škole poduzetništva Summer RInnovation LAB 2022. u okviru programa RInovatoRI, koja će se realizirati u suradnji Odjela gradske uprave za poduzetništvo i Doma mladih od 27. lipnja do 15. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari