EVO DETALJA

Otvoren novi Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2024.

Foto: Facebook/ZDL

Grad Kastav objavio je novi Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2024. godini. Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave do utorka, 23. travnja 2024. godine.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava fizičkih i pravnih osoba za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI.

Moguće je prijaviti bilo koju poslovnu ideju, a prednost imaju poslovne ideje u sektoru zelenih tehnologija i usluga, digitalnih i pametnih tehnologija i usluga te kreativnih industrija (audiovizualne djelatnosti, marketing, komunikacija, dizajn, multimedija i sl.)

Korisnici programa stječu prava na:

  • 3 mjeseca besplatnog edukacijskog programa na temu poslovanja, financiranja, razvoja proizvoda i usluga, marketinga, novih tehnologija i dr.;
  • savjetovanje od strane stručnjaka i iskusnih poduzetnika s ciljem razvoja poslovne ideje;
  • besplatno korištenje radnih prostora i prostorija za sastanke do kraja 2024. godine;
  • pristup mentorskoj mreži za individualne konzultacije;
  • promociju poslovne ideje;
  • razne druge pogodnosti.

Prijaviti se mogu sve punoljetne fizičke osobe, grupe od maksimalno 5 punoljetnih fizičkih osoba, te pravne osobe (mikro, mali i srednji poduzetnici).

Rok za prijavu je utorak, 23. travnja 2024. godine, u 12 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari