NA AKADEMIJI PRIMJERENIH UMJETNOSTI

Otvorena je izložba radova polaznika i polaznica umjetničkih radionica Sveučilišta za 3. dob

Na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci otvorena je izložba radova polaznika i polaznica umjetničkih radionica koje su održane u sklopu projekta Sveučilište za 3. dob.

Osim samog otvorenja izložbe, polaznicima Jesenskog ciklusa predavanja i početnih i naprednih radionica slikarstva dodijeljene su i potvrde o pohađanju aktivnosti.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera koje su na snazi, broj polaznika radionica bio je ograničen te je ukupno 12 polaznika završilo radionicu početnog slikarstva, te njih 7 radionicu naprednog slikarstva. Radionice su se pod vodstvom Radovana Kunića i asistentice Dorie Valković održavale na Akademiji primijenjenih umjetnosti. Izložba za sve zainteresirane posjetitelje ostaje otvorena do 21. prosinca, svakim radnim danom od 8 do 15 sati.

VIDEO DANA:

U sklopu Jesenskog ciklusa predavanja Sveučilišta za 3. dob održano je i predavanje iz psihologije na temu „Emocionalne inteligencije“ koje je na Filozofskom fakultetu održao dr.sc. Vladimir Takišć, prof.emer.

Valja podsjetiti kako je trenutno u tijeku novi ciklus kratkih besplatnih predavanja u sklopu ovog projekta. Predavanja se održavaju preko službene Zoom platforme Sveučilišta za 3. dob, svake srijede u 17 sati.

Sveučilište za 3. dob, projekt je neformalnog obrazovanja kojeg Sveučilište u Rijeci u suradnji s Gradom Rijeka već više od 10 godina organizira za sve zainteresirane građane s područja Primorsko-goranske županije koji su stariji od 55 godina i imaju završenu srednju školu ili viši stupanj obrazovanja. U programu je do sada sudjelovalo više od 1000 polaznika, a sve informacije o programu dostupne su na web stranici Sveučilišta u Rijeci posvećenima projektu Sveučilište za 3. dob, a mogu se zatražiti i putem maila 3dob@uniti.hr i telefona 051 854-86.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari