TIMSKI RAD

Otvorene su prijave za Hackathon

Foto: Facebook/ Stori po svoju

Riječ je o zanimljivoj aktivnosti kroz koju sudionici timskim radom uz pomoć modernih tehnologija pronalaze rješenja za konkretne probleme iz svakodnevnog života. Hackathon je natjecanje, druženje i učenje na zanimljiv način. Ako si timski igrač i voliš izazove – prijavi se i zabavi se!

Hackathon će trajati od 27. lipnja do 1. srpnja, svakog dana od 8 do 16 sati u prostorijama Centra tehničke kulture Rijeka, Školjić 6. Polaznicima Hackathona sudjelovanje je besplatno, a svakog dana bit će im osiguran ručak i međuobrok.

Hackathon je namijenjen natjecateljima od završenog 2. razreda osnovne škole do navršenih 29 godina starosti. Prijaviti se mogu djeca i mladi s prebivalištem ili boravištem na području Urbane aglomeracije Rijeka (Rijeka, Kostrena, Kraljevica, Klana, Viškovo, Opatija, Čavle, Kastav, Mošćenička Draga, Lovran) što se dokazuje adekvatnom dokumentacijom.

VIDEO DANA:

Sudionici će tijekom pet dana Hackathona biti oformljeni u timove koji će raditi na rješavanju pet uočenih problema. Pobjednički timovi osvojit će vrijedne nagrade u vidu računalne opreme (gejmerske slušalice, stolice i tipkovnice, tableti, monitori).

Prijaviti se može putem google obrasca: https://forms.gle/bC4o6eBQpLZQETAF6.
Više informacija može se dobiti putem sljedećih kontakata: 209-041, mia.mohoric@ckk.hr.

Hackathon je aktivnost projekta “Stori po svoju”. Projekt obuhvaća dobnu skupinu djece i mladih u dobi do 29 godina s područja Urbane aglomeracije Rijeka kojima će se kroz projekt ponuditi STEAM radionice, radionice poduzetništva, osobnog i profesionalnog razvoja, društvenog angažmana te održivog razvoja, zatim mentorski program za osmišljavanje i provedbu 20 projekata u svrhu poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici, Hackathon, kampove i studijske posjete STEAM organizacijama i događanjima. Više informacija o radionicama možete pročitati na internet stranici Centra kulture Kostrena.

Prijavitelj i nositelj projekta “Stori po svoju” je Općina Kostrena, a partneri su Grad Rijeka, Grad Kraljevica i Centar kulture Kostrena. Projekt se financira u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Trajanje projekta je od veljače 2021. do veljače 2023.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari