EVO KAKO JE BILO

Ljeto na Gradini: Jan Kerekeš oduševio publiku na Trsatskom kaštelu svojom komedijom

Popularni glumac Jan Kerekeš originalnom predstavom zabavio je riječku publiku pod vedrim nebom na Trsatskom kaštelu. Stand up komedija, za koju potpisuje tekst i režiju, “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” na humorističan način dočarava upravu tu rečenicu koja teško pada svakome tko ima kćer i postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života.  Publika se vrlo brzo poistovjetila s komičarom, koji je nagrađivan brojnim aplauzima, a smijeh je odzvanjao Trsatskim kaštelom do kasnih večernjih sati.

Nakon večeri smijeha, za dobru zabavu u sklopu programa Ljeta na Gradini neće morati dugo čekati, jer nas već sutra očekuje prava glazbena poslastica – The Frajle. Jelena i Nevena Buča i Nataša Mihajlović, tročlana ženska regionalna senzacija iz Novog Sada obilježavaju 15 godina rada te u duhu rođendanskog slavlja početkom godine izdaju album “Dnevnik duše”, a na Trsatski kaštel stižu u sklopu turneje “Moje duše duša”.

The Frajle su, osim što osvajaju srca brojnih obožavatelja, dobitnice brojnih nagrada i priznanja, a za sebe kažu kako pjevaju – srcem, što riječka publika uvijek prepozna i nagradi.

Prepoznatljive su i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, a nastupaju uz podršku najboljih glazbenika iz regije.

U kalendaru svakako zabilježite datum 29. srpanj, jer na Trsatski kaštel stiže neponovljivi Tonči Huljić i Madre  Badessa. Riječka publika uživat će u hitovima poput Providenca“, „Ja sam rojen da mi bude lipo“, „Inamorana“, „No stress“ ili „Baci oko na mene“, koji su osvojili srca slušatelja diljem Lijepe naše i šire. Zvjezdano nebo, impozantan ambijent Trsatskog kaštela i pjesme u mediteranskom stilu … Guštan, i guštan i guštan…

Ulaznice za sve manifestacije u sklopu Ljeta na Gradini potražite putem sustava Mojekarte.hr.

Na dan održavanja programa, u sklopu Ljeta na Gradini 2024., Trsatski kaštel otvoren je za razgledavanje za sve posjetitelje do 19 sati.

Na dan održavanja programa prodaja ulaznica (ukoliko su dostupne) kreće u 19 sati na ulazu u Trsatski kaštel.

Od 20 sati otvoren je ulaz s ulaznicama za organizirane programe.

O Ljetu na Gradini

„Ljeto na Gradini” je popularna kulturno-zabavna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke koja svako ljeto iznova oživljava čarobni prostor Trsatskog kaštela. Ona nudi bogat program kulturnih, zabavnih i umjetničkih događanja, privlačeći brojne posjetitelje iz Rijeke i šire, okupljajući ljude različitih dobnih skupina i interesa, potičući druženje i zajedništvo. Manifestacija pruža priliku za socijalizaciju i uživanje u kulturnim sadržajima u opuštenoj atmosferi. Posjetitelji imaju priliku uživati u jedinstvenim prizorima, umjetničkim interpretacijama i gastronomskim delicijama na impozantnom lokalitetu Trsatskog kaštela. “Ljeto na Gradini” je omiljeno mjesto okupljanja Riječana tijekom ljeta i jedan od motiva dolaska gostiju u grad Rijeku.

Spoj različitih umjetničkih formi i izričaja, zabavnih sadržaja za sve uzraste te nastupi brojnih renomiranih domaćih i stranih izvođača kroz gotovo 2 desetljeća održavanja na Trsatski kaštel privukao je desetke tisuća posjetitelja s preko 200 različitih zanimljivih programa. Omiljena manifestacija Riječana i njihovih gostiju postala je prepoznatljivi riječki brend koji uvelike doprinosi kvaliteti cjelokupne turističke ponude u Rijeci tijekom ljeta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari