OTVORENO KLIZALIŠTE „MORSKA PAHULJICA“ Danas besplatno klizanje do 22 sata za sve posjetitelje

Doček Svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati

Prigodnim skečem “The Ice Skating World Championship”, riječke škole glume na engleskom jeziku TRY theatre i besplatnim klizanjem od 14 do 22 sata za sve posjetitelje, započele su dvomjesečne aktivnosti „Morske pahuljice“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, organizirala je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 25. studenog 2016. do 15. siječnja 2017. godine

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika, mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

morska-pahuljica

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka i Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke, Andrej Radalj, voditelj klizališta i Katia Pastorčić ispred organizatora, tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo, kao i dosadašnjih godina, omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke, bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja. Prijave započinju 12.prosinca 2016. u Domu mladih. Djeca koja nemaju svoje klizaljke, moći će ih unajmiti na klizalištu po cijeni od 10 kuna. Detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na stranici www.dom-mladih.hr

morska-pahujica2

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček Svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici rijecko.klizaliste kao i na internetskoj stranici klizališta www.klizalište.info

Sponzorsku podršku programima klizališta pružila je INA Grupa: „INA i riječka rafinerija oduvijek su sudjelovali u projektima od važnosti za Grad Rijeku i okolicu i drago nam je što smo opet imali priliku podržati klizalište Morska pahuljica i zajedno s tvrtkom Forum i Gradom Rijeka omogućiti čak 14. po redu sezonu klizanja u našem Gradu, a koja će još više uljepšati nadolazeće blagdansko vrijeme“, kazao je Senad Bešić, glavni stručnjak za tehnologiju u Rafineriji nafte Rijeka.

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari