SRETNO, MATURANTI!

Galerija |Ovako su slavili opatijski maturanti: Gradski čelnici im poručili: ‘Ostajte ovdje!’

Idi na originalni članak

Kao i svi maturanti širom Hrvatske, i oni u četiri opatijske srednje škole proslavili su svoj posljednji dan u srednjoškolskim klupama

Oglas

Maturante u Hotelijersko-turističkoj, Obrtničkoj i Ugostiteljskoj školi posjetio je gradonačelnik Fernando Kirigin, a maturante Gimnazije Eugena Kumičića u poslijepodnevnoj smjeni zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić, već tradicionalno uz poklon Grada Opatije – tortu za svaki razred.

– Želim vam da se danas dobro zabavite, ali i da pazite na sebe i svoje prijatelje. Uvjeren sam da će vam Opatija i školovanje u njoj zauvijek ostati na posebnom mjestu u životu. Želim vam puno uspjeha na maturi i pri upisu na željene fakultete ili ulasku u svijet rada. Isto tako, želim da što više vas ostane živjeti u našoj domovini jer su škole koje završavate tražene na tržištu rada i srećom te su struke sve bolje plaćene. Stoga, ne trebate odlaziti u druge zemlje, već svoj život gradite tu, poručio je gradonačelnik veselim maturantima uz autogram na majicama za uspomenu.

Exit mobile version