POSEBAN GOST

Ove subote Food truck festival ugostit će poznatog chefa Matu Jankovića!

Foto: Pixsell

Gastro delicije Food truck festivala već su osvojile Riječanke i Riječane, a uvod u još jedan chill vikend započinje gostovanjem chefa Mate Jankovića – vrsnog kuhara i promotora izvrsne gastronomije. Park ispred Trsatske gradine posljednjih je dana u znaku odlične hrane i glazbe, a organizatori su poručili kako nastavljaju u istom tonu, uz dobru glazbu i delicije za svačije nepce!

Mate Janković riječkoj će publici ove subote, 26.06. od 18.00 sati kroz cooking show pokazati svoje kulinarske vještine i dati svoju perspektivu u pripremi hrane za konzumaciju „s nogu“. Široj je publici poznat kada je kulinarsko umijeće pokazao u showu “MasterChef Hrvatska”, da bi nakon toga bio pozvan kao član žirija u kulinarski show “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, a ulogu mentora ostvario je u HRT-ovom showu “Kuhan i pečen”. Gostovanje je omogućio Mastercard, za sve zaljubljenike u pripremu i kušanje gastro specijaliteta!

Nakon pripreme i degustacije delicija s potpisom vrsnog chefa, za dobru zabavu pobrinut će se DJ Medo.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari