NE PROPUSTITE

Ove subote u Kostreni komedija ,,Ženici”

Jesen u Kostreni nastavljamo s komedijom „Ženici“, kazališta Ritam igre iz Splita, u subotu, 21. listopada s početkom u 20 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Autor predstave istaknut je hrvatski glumac i dramski pisac Ilija Zovko. U središtu je sudbina dvojice pojedinaca i njihovih obitelji smještenih u okružje dalmatinske zagore. Oba „ženika“ iznimno su čvrsti, jaki i zanimljivi karakteri. Svaki od njih na sebi svojstven način autentično prezentira ljude iz malog mjesta.

Dva dijametralno suprotna lika našla su se u krajnje apsurdnoj situaciji koja ovom djelu daje izniman humorističan potencijal. Naime, njih su dvojica krenuli na put kako bi stigli na svadbu Jurine pokćerke. Vrlo brzo dogodi im se prometna nesreća i to na poprilično zabačenoj cesti gdje noću gotovo nitko ne prolazi. Stoga su osuđeni na zajedničko druženje kako bi im vrijeme iščekivanja brže prošlo.

Ulaznice su dostupne putem sustava ulaznice.hr i na blagajni Narodne čitaonice sat vremena prije početka predstave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari