U VRIJEDNOSTI 5000 EURA

Ovi mladi Nijemci po zlu će pamtiti odmor na Kvarneru. Pogledajte što im se dogodilo na jednoj od najljepših plaža u okolici Rijeke!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ponesite onoliko novca koliko vam je potrebno za sitne troškove (sok, kava, sladoled…), izvijestila je policija.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je 30. lipnja na plaži u Medveji pored Lovrana iskoristio trenutak nepažnje vlasnika te otuđio stvari ostavljene bez nadzora.

Ovim kaznenim djelo oštećeno je dvoje njemačkih državljana u dobi od 25 i 27 godina za oko 5.000 eura. Prema dosadašnjim saznanjima, za vrijeme dok su se oštećeni nalazili u moru počinitelje je otuđio bez nadzora na ručniku ostavljenu torbu u kojoj su se nalazili novčanik, osobne isprave, bankovne kartice, nakit, mobitel i druge stvari. Otuđeni mobitel pronađen je naknadno odbačen u grmlju, dok ostale stvari nisu pronađene.

Policija ponovo savjetuje građane i turiste da ne nose vrijedne stvari na plažu i da ih ne ostavljaju bez nadzora. Više savjeta može se pronaći ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari