“Ovo je tragedija bez granica!” Matku Škalameri emotivnu poruku poslao njegov bliski kolega i prijatelj

 Emotivna poruka Siniše Badovinca kolegi i prijatelju Matku Škalameri objavljena na njegovu facebook profilu, izazvala je veliku pažnju na društvenoj mreži

Matko Škalamera, 42-godišnji pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka i član HGSS-ove stanice Rijeka jučer je priveden i ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je prijetio i nanio tjelesne ozljede 70-godišnjem Dobrivoju Arsiću na parkiralištu stambene zgrade u Viškovu.

Članovi riječkog HGSS-a su na Facebooku stali u obranu svoga kolege.

HGSS stanica Rijeka,  HNK Rijeka i KN Armada podržali Matka Škalameru. Armada pozvala na mirno okupljanje!

Navode kako se radi o neopravdanom medijskom linču te ističu da svaki oblik diskriminacije smatraju neprihvatljivim.

Njihovoj inicijativi pridružio se i Siniša Badovinac, zapovjednik Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite – Odjel Rijeka.

Njegova emotivna poruka kolegi i prijatelju Matku Škalameri objavljena na facebook profilu, izazvala je veliku pažnju na društvenoj mreži.

Objavu Siniše Badovinca prenosimo u cijelosti:

MATKO ŠKALAMERA

Ovo što se dešava, za mene je tragedija bez granica, kao prvo Matka i njegove obitelji, dalje cijelog našeg sustava, svih zajedničkih prijatelja i poznanika te mene osobno…

Uopće ne želim diskutirati o kontra strani, jer svi koji me poznaju znaju šta mislim o takvima i sličnima… Ne želim niti započinjati riječi sa S ili Č.

Moj Kolega, Prijatelj, Brat koji mi je bio i Šef dugi broj godina, za mene je ikona karaktera, sposobnosti, nesebičnosti, motivacije i pravednosti za opću dobrobit. Spreman na svaku šalu i na svaku vježbu ili operativnu akciju, bilo kada i bilo gdje…

Svatko tko sumnja u nešto drugo, sumnja i u mišljenje svih nas o Njemu!

Iznad svega, kod njega ne postoji nacionalna netrpeljivost već isključivo borba za pravdu! Koliko vježbi na međunarodnoj razini, sa Svima pa čak i sa njima! Koliko sati utrošenih na spašavanje tuđih života, diskrimacija NIKAD!

Kad pogledam sve ove komentare, dolazim do zaključka da nekom treba žrtveno janje za događaje kod Knina….Inače, načuo sam da su tamo neki lokalni Grobari, napali lokalne Delije….

Osobno, možda mogu vjerovati da je došao u sukob zbog toga što je bio uvjeren da je bio u pravu, nikako drugačije. I u startu, vjerujem da je bio u pravu!

Malo forenzike… Kada čitam da je udario tri puta nekoga šakom u slijepoočnicu i dalje još tri puta u grudni koš, a ta osoba je srčani bolesnik od 70 godina, a još je živ, bez vidljivih ozlijeda… Da mene od 100 kg udari, a imam 43 godine i određenog vojnog iskustva, ne znam kako bi se proveo…. Pametnome dosta!

Matko, čovjek sa velikim Č, nesebični spašavatelj ljudskih života!
BESKRAJNA PODRŠKA TEBI I OBITELJI!“, napisao je na svome facebook profilu Siniša Badovinac, zapovjednik Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite – Odjel Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari