POZIVA VAS RIJEČKI AZIL ZA PSE

Ovo smo čekali! U subotu kod ‘Konta’ Puppy Pawty. Možete odabrati najslađe štene i saznati sve o tome kako brinuti o svom novom ljubimcu

Ove subote, 13. srpnja, Rijeka će biti domaćin najslađeg događaja u gradu. Kod Konta, od 19 do 21 sat, održat će se “Puppy Pawty”, poseban događaj posvećen našim najmlađim i najslađim prijateljima – štencima. Ovaj događaj organizira riječki azil za pse, a posjetitelje očekuje nezaboravna večer ispunjena druženjem, edukacijom i zabavom.

Zvijezde večeri bit će štenad koja su trenutno smještena u riječkom azilu za pse. Posjetitelji će imati priliku cijelu večer maziti i družiti se s ovim preslatkim puflicama, uz pomoć volontera i zaposlenika azila koji će rado odgovarati na sva pitanja te pomoći u odabiru savršenog novog prijatelja. Ovaj događaj je sjajna prilika za sve one koji razmišljaju o udomljavanju šteneta ili žele saznati više o brizi za ove male pse.

Događaj će obogatiti prisutnost posebnih gostiju. Kristijan Orešković, profesionalni trener za pse, odgovarat će na pitanja o odgoju štenaca, rješavanju problema pri odrastanju te kako biti odgovoran vlasnik. Mladen Mirić, dr. med. vet., pružit će stručne savjete o medicinskim potrebama štenaca i kako osigurati zdrav suživot s njima.

Posjetitelji će moći posjetiti informativni štand gdje će biti dostupni promotivni materijali i razne potrepštine za štenad. Ovo je idealna prilika za saznati više o proizvodima koji mogu poboljšati kvalitetu života vašeg ljubimca.

Za glazbenu podlogu i osvježenje pobrinut će se caffe bar Štriga, gdje će posjetitelji moći uživati u odličnim koktelima i glazbi. Ovaj dio događaja osigurat će opuštenu atmosferu i dodatnu zabavu za sve prisutne.

Dio večeri bit će i tombola, na kojoj će posjetitelji moći osvojiti razne fora nagrade. Ovo je dodatni motiv za sudjelovanje u događaju i prilika za osvajanje korisnih i zanimljivih nagrada.

“Puppy Pawty” je događaj koji se ne propušta! Pozivaju se svi ljubitelji pasa, obitelji i prijatelji da podijele ovu informaciju i dođu na subotnji događaj. Uz druženje s preslatkim štenadima, korisne savjete stručnjaka i opuštanje uz glazbu i koktele, svi prisutni će imati priliku doživjeti nezaboravnu večer i možda pronaći novog člana obitelji.

Podijelite ovaj poziv i dođite se zabaviti na “Puppy Pawty”!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari