ČESTITKE POLAZNICIMA

Ovo su novi specijalisti hrane i pića! Na opatijskom FMTU održana svečana promocija 11. generacije polaznika

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održana je svečana promocija 11. generacije polaznika programa cjeloživotnog obrazovanja “Specijalist odjela hrane i pića”

Svi studijski programi fakulteta rađeni su na osnovu analiza stanja i potreba hrvatskoga gospodarstva čime se doprinosi razvoju turističke djelatnosti, slijedeći pri tome načela održivoga razvoja kao temeljne razvojne koncepcije, što FMTU-u daje poziciju lidera u ovom području poslovanja, moglo se čuti na svečanosti.

Promoviranim specijalistima hrane i pića čestitao je i gradonačelnik Fernando Kirigin:

– Grad Opatija i cijela Opatijska rivijera kao destinacija strateški su opredijeljeni neprestano usavršavati i poboljšavati svoju turističku ponudu. Upravo su kadrovi koji se školuju na vašem Fakultetu, od redovnih studenata do polaznika programa cjeloživotnog učenja i profesora koji se bave znanstvenim radom, okosnica razvoja lokalnog turizma, ali i turizma u cijeloj Hrvatskoj. Opatija je brendirana kao destinacija vrhunske gastronomske ponude, poznatih restorana u kojima rade vrhunski chefovi, baristi, sommelieri. Tradiciju valja nastavljati, kao i pratiti sve svjetske trendove, što je moguće jedino stalnom edukacijom, istaknuo je gradonačelnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari