DONOSIMO DETALJE

Ovog petka u Tower Centru Rijeka možete darivati krv

Tower Center Rijeka i Gradsko Društvo Crvenog križa Rijeka, tradicionalno već četvrtu godinu zaredom u Toweru organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Darivanje krvi je zaista čin koji spašava život, stoga Tower Center Rijeka poziva sve svoje kupce, posjetitelje i zaposlenike da se u petak, 10.2.2023. u periodu od 14:00 do 18:00 sati odazovu i daruju krv. Akcija će se održati na 3. katu (prostor 339), pokraj Polleo Sporta. Svi sudionici ove humane akcije na dar će dobiti mali znak pažnje Tower Centra Rijeka i Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.

Kako bi akcija bila još snažnija i jača, akciji u Tower Centeru Rijeka pridružit će se i riječki karnevalisti i TZ Grada Rijeka šireći human duh Riječkog karnevala.

Situacija sa zalihama krvi u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka nikad nije povoljna, zato je svaka prikupljena doza krvi uvijek dragocjena. Trenutno stanje zaliha krvi moguće je provjeriti na stranicama KBC-a Rijeka i provjeriti nedostaje li upravo vaše krvne grupe. https://kbc-rijeka.hr/zalihe-krvi/

Darujemo srcem, darujmo krv u što većem broju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari