PROLJEĆE NA PLATKU

Ovog vikenda na Platku započinje sezona piknika i roštiljanja; Rezervirajte svoje mjesto već danas

Foto: Facebook/Platak
Nakon završetka zimske sezone vjerujemo kako će ljubitelje boravka u prirodi razveseliti vijest o otvaranju proljetno-ljetne sezone na Platku i mogućnost najma roštilja s mjestima za piknik i obiteljska druženja, od 1. svibnja pa sve do jeseni.
U ponedjeljak 26. travnja 2021. počinju se primati rezervacije za roštiljna mjesta. Od prošle godine posjetiteljima Platka na raspolaganju je 15 platoa s roštiljem i 15 zona za piknik (bez roštilja).
Najam roštilja moguć je radnim danima od 8 do 16 sati te vikendima i blagdanima od 10 do 17 sati.
Informacije o načinu rezervacije i podatci za uplatu mogu se pronaći na https://platak.hr/najam-rostilja/.
Prije uplate obavezno je nazvati i provjeriti raspoloživost željenog roštiljnog mjesta na mobilni broj 091 181 18 08.
Za rezervaciju roštiljnog mjesta potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-adresu platak@gsc-pgz.hr nakon čega će korisniku biti dostavljena potvrda rezervacije.
Povrat novca moguć je isključivo u slučaju lošeg vremena, a rezervirano roštiljno mjesto moguće je otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije.
Osim roštilja Platak nudi različite oblike zabave i rekreacije za sve uzraste, od šetnji i planinarenja do najma sportskih terena i opreme čije cijene možete pronaći na https://platak.hr/cjenici/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari