LUKSUZNO JE I BRISANJE GUZE

Papir koji ‘pozlati’ gu*u?! U trgovini na Krku traže čak 57.99 kuna za paket toaletnog papira!

Foto: Čitatelj

Navikli smo već da cijene gotovo svih proizvoda ovih dana nezaustavljivo idu naviše, no ovaj primjer zaista izaziva – gotovo istodobno – i bijes i podsmijeh

Naime, poznati ‘domaći’ trgovački lanac ovih dana, javljaju nam čitatelji, u svojim trogivnama na otoku Krku nudi ‘premium’ paket od 16 rola toaletnog papira s mirisom lavande poznatog proizvođača po cijeni od čak – 57,99 kuna! Za ne povjerovati…!

Doduše, trgovci i proizvođač kažu kako je riječ o “standardnoj liniji 3-slojnog toaletnog papira izrađenog od pamuka koji je nježan i ugodan koži. Paket sadrži 16 rola toaletnog papira mirisa lavande, koji se odlikuje izvrsnom kvalitetom i nevjerojatnom mekoćom”.

Čak i da stoposto povjerujemo u čarobne odlike ovog ‘nježnog i ugodnog’ papira, triput bi razmislili bi li se za te novce, naprimjer, počatili pizzom pa potom guzu očistili na neki drugi način.

Za tu cijenu, naime, mnogi bi očekivali da se u pakovanju krije i poneki zlatni listić…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari