'DANAS...ZA VAS!'

Galerija | PEĆINE Proslavljeni riječki sportaši kuhali za potrebite u akciji Crvenog križa Rijeka

Humanitarni projekt “Danas…za vas!…” je uspješno nastavljen

Humanitarni projekt “Danas…za vas…! je nastavljen!

Nakon uspješne premijere rujnu, u Domu Crvenog križa na Pećinama s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka obroke za potrebite pripremala su poznata sportska imena koja su obilježila povijest Rijeke, Hrvatske i šire.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka, predvođeno ravnateljicom dr.sc. Petrom Šuljić i voditeljem projekta prof. Damjanom Miletićem, za ovu je prigodu ugostilo poznata rukomena imena: Mirzu Džombu, Alvara Načinovića i Dragu Žiljka te nogometaša Zorana Bana i boksača Branka Butkovića. Svatko od njih je ostavio traga u hrvatskoj sportskoj povijesti, a danas su još jednom pokazali i senzibilitet sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu.

Podsjetimo, pripremljeni obroci dostavljeni su korisnicima riječkih pučkih kuhinja i prihvatilištima za beskućnike, a individualno su se obroci dostavili i korisnicima pučke kuhinje na njihove adrese.

Današnje jutro je imalo i poseban čin – svečanu primopredaju dresa HNK Orijent kojeg je Marinko Koljanin uručio ravnateljici GDCKR Petri Šuljić, u znak zahvalnosti nogometaša i zaljubljenika u nogomet za sva humana djela učinjena djelovanjem Crvenog križa.

Prema riječima domaćina, itekako su zadovoljni odazivom sudionika i medija na ovu akciju, a za studeni se najavljuje uključivanje i glazbenika u ovaj hvalevrijedan projekt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari