TRENUCI STRAVE

Video | Pet sekundi strave: Na rotoru Škurinje “gadno” proklizao vozilom

Foto: Screenshot

U Facebook grupu Problemi u prometu Rijeka i okolica pojavio se video koji ilustrira opasnu kombinaciju mokrog kolnika, loših guma… i vjerojatno nezrelog pokušaja izvođenja “vještina”

Osobno vozilo ne prevelikom brzinom spušta se iz pravca Drenove prema središtu grada, a onda vozač u rotoru Škurinje naglo gubi kontrolu nad vozilom. Vozilo se okreće na cesti, uz vjerojatno veliku dozu straha u vozača, a zatim ipak nekako nastavlja vožnju u pravcu središta grada.

Nemamo informaciju kada je video snimljen, možda je snimljen i večeras jer uvjeti na cesti odgovaraju onome što upravo gledamo kroz prozor, no svakako je upozoravajući.

Opasna kombinacija mokrog kolnika i loših guma – a možda i još nečega na cesti, poput npr. ostataka motornog ulja – u djeliću sekunde može dovesti do potpunog gubitka nadzora vozača nad vozilom. Vozilo se nastavlja nekontrolirano kretati u nepredvidivom pravcu, pa je prava sreća da u tim trenucima nije bilo drugih vozila u rotoru.

Pogledajte video objavljen u Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica koji upozorava na potrebu povećanog opreza u vožnji – uvijek!

Video: M.H/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari