UKUPNO 8 MEDALJA

Pet zlatnih medalja! Članice Kluba podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka briljirale na 3. Trofeo Forum Iulii di Nuoto Pinatto 2023.

Sportašice Kluba podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka uspješno su nastupile na međunarodnom natjecanju u plivanju perajama i brzinskom ronjenju 3. Trofeo Forum Iulli di Nuoto Pinnato održanom u Lignano Sabbiadoro u Italiji.

Klub su predstavljali Dino Car, Korina Mjedenjak, Ana Petrović, Lara Gerbaz i Tina Marčelja u pratnji voditelja natjecateljske sekcije kluba Damjana Brižića. Naši natjecatelji nastupili su u sveukupno u 8 disciplina te su se doma vratili sa sveukupno pet zlatnih medalja, dvije srebrne medalje i jednom brončanom medaljom.

Ana Petrović, nova članica natjecateljske sekcije na prvom nastupu za Klub podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka osvojila je dvije srebrne medalje u disciplinama 50m bifin i 100m bifin, obje u apsolutnoj kategoriji djevojaka.

Korina Mjedenjak osvojila je dvije zlatne medalje u disciplinama 100m brzinsko ronjenje i 200m plivanje perajama, te jednu brončanu medalju u disciplini 50m plivanje perajama u kategoriji juniorki.

Najbolja natjecateljica Kluba podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka Tina Marčelja još jednom je pokazala svoju neizmjernu kvalitetu i ovoga puta u međunarodnoj kategoriji juniorki vratila se sa čak tri zlatne medalje u kategoriji juniorki i to u disciplinama 50m plivanje perajama, 50m apnea i 100m plivanje perajama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari