PGS daje podršku predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću

Darijo Vasilić čestitao je radnicima i upravi 3. maja na pokretanju proizvodnje i na novoj prilici koju Rijeka zaslužuje

Na konferenciji za medije Primorsko goranskog saveza predsjednik stranke Darijo Vasilić izložio je odluku predsjedništva stranke da na predstojećim izborima za predsjednika Republike PGS daje podršku Zoranu Milanoviću.

“Zoranu Milanoviću je kandidat koji ima veliko političko i životno iskustvo, prvenstveno na dužnostima predsjednika Vlade RH od 2011. do 2016. i predsjednika SDP-a od 2007. do 2016. Kao političar predvodi program moderne, progresivne, otvorene Hrvatske i svojim političkim refleksom, siguran sam da se neće skrivati od javnosti kad treba jasno zaštititi povrede ljudskih prava i ravnopravnosti građana.”, rekao je Darijo Vasilić i dodao kako se unatoč malim ustavnim ovlastima predsjednika Republike posao može obavljati uvjerljivije i autoritativnije – posebno u vanjskoj politici u kojoj predsjednik s karakterom može bolje reprezentirati Hrvatsku s stavom.

“Hrvatskoj je potrebna politička ravnoteža i u ovom trenutku kad Vladu i Parlament predvodi HDZ-ova većina, za zemlju je dobro da Predsjednik bude iz suprotne političke opcije.”, ustvrdili su danas PGS-ovci.

U nastavku konferencije Darijo Vasilić čestitao je radnicima i upravi 3. maja na pokretanju proizvodnje i na novoj prilici koju Rijeka zaslužuje, “a politika PGS-a je uvijek bila uz 3. maj cijeneći multiplikacijske efekte koje brodogradnja daje ukupnom gospodarstvu ove regije”, zaključio je Vasilić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari