EVO GDJE VODE

PGŽ organizira besplatne izlete ovog petka! Svi zainteresirani su pozvani da se prijave

Povodom Svjetskog dana turizma,  Primorsko-goranska županija kroz Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu treću godinu zaredom organizira posebne aktivnosti i programe kako bi kroz kulturni turizam promovirala županijsku baštinu.

„To je dan koji prepoznaje važnost turizma, ali ne samo s gospodarskog aspekta, već i kao sredstvo za jačanje međuljudskih odnosa i promicanje kulturnog razumijevanja. Ove godine organiziramo tri autobusa koji će u tri destinacije odvesti naše sugrađane i sve zainteresirane“, istaknula je pročelnica.

Na izlete se kreće u petak, 27. rujna 2024. ujutro s Jelačićeva trga u Rijeci. Prvi autobus polazi u 8:30 i vodi prema Vinodolu u okviru kojeg će se obići Hreljin, Drivenik, Bribir i Grobnik. Planirani povratak u Rijeku je oko 17 sati. Drugi autobus kreće u 9 sati za Gorski kotar i izlet obuhvaća posjete Kraljevici, Brodu na Kupi, Staroj Sušici i Grobniku. Planirani povratak u Rijeku je oko 19 sati, dok treći autobus za koji su prijave zatvorene, kreće u 9 sati i vodi na otok Krk gdje će putnici posjetiti Košljun i Vrbnik. Planirani povratak u Rijeku je oko 17 sati.

Izleti su besplatni, ali je zbog ograničenog broja mjesta potrebna prethodna prijava putem poveznice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari