PIK Rijeka donirao tisuću pinci potrebitim Riječankama i Riječanima

Budući da su blagdani vrijeme darivanja i dobročinstava, PIK Rijeka je ususret Uskrsu odlučio razveseliti potrebite i uljepšati im blagdanski stol

PIK Rijeka, kao lokalna tvrtka, svake godine sudjeluje u mnogobrojnim humanitarnim akcijama. Osim financijske pomoći, često donira vlastite proizvode i na taj način pomaže djeci i najpotrebitijima.

Budući da su blagdani vrijeme darivanja i dobročinstava, PIK Rijeka je ususret Uskrsu odlučio razveseliti potrebite i uljepšati im blagdanski stol.

Naime, više od 1000 pinci je ovoga petka donirano prihvatilištima za beskućnike u Rijeci: „ruža sv. Franje“, „Oaza“ i „Kuća utočišta“, te udruzi Zdrug katoličkih skauta, socijalnoj samoposluzi i domu sv. Ana – Caritas.

PIK-ov budžet za oglašavanje povodom uskršnjih blagdana umjesto na plakate i drugo usmjeren je na ovaj način darivanju potrebitih.

„Darivanjem pinci htjeli smo svima uputiti najljepšu čestitku i poželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs ispunjen srećom i ljubavlju“, ističu u PIK-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari