LAKŠE NO IKADA!

Plaćajte režije aplikacijom KEKS Pay – bez naknada!

Dobre vijesti u 2021. godini! Pretplatnički računi komunalnih i ostalih usluga poduzeća RI-STAN d.o.o. od sada se trajno mogu plaćati aplikacijom KEKS Pay, i to bez naknada.

Za to je potrebno instalirati KEKS Pay, aplikacijom skenirati QR kod koji se nalazi na računu te plaćanje izvršiti jednim potezom prsta – sigurno i bez troškova. Za plaćeni iznos u pozadini se tereti bankovna kartica, slično kao kod plaćanja karticom u trgovini.

Integracija lokalnih komunalnih poduzeća s ovom aplikacijom jedan je u nizu koraka ka još većoj digitalizaciji komunalnih usluga. Daljnji koraci dubljeg povezivanja KEKS Paya i navedenih poduzeća je u planu.

Što je KEKS Pay?

KEKS Pay je inovativna aplikacija Erste banke, no mogu je koristiti klijenti svih banaka. Ona trenutačno broji 175 000 aktivnih korisnika i potpuno je besplatna. Primarno se koristi za slanje i primanje novca, jednostavnu podjelu troškova bez naknada, plaćanje parkinga u više od 60 gradova (uključujući i u Splitu), nadoplatu ENC uređaja, kupovinu bonova za mobitel te plaćanje na odabranim prodajnim mjestima i webshopovima. I to sve bez naknada!

Preko KEKS Paya svakim se danom pošalje, primi i plati više od milijun kuna, a aplikacija trenutačno ima i snažan rast u odabranim webshopovima. Plaćanje aplikacijom KEKS Pay u webshopovima, zato što korisnik prilikom narudžbe ne treba više unositi podatke s kartice, već narudžbu može platiti jednim potezom prsta.

Je li KEKS Pay siguran?

Sigurnost korištenja KEKS Paya predstavlja najviši prioritet, a to znači da su ugrađene sigurnosne provjere prema najvišim europskim standardima, a podaci bankovne kartice se nalaze na zaštićenim serverima.

KEKS Pay Visa kartica – KEKSICA

KEKS Pay se odnedavno može koristiti i bez povezivanja aplikacije s bankovnom karticom. Za to je potrebno kroz aplikaciju zatražiti KEKSICU, besplatnu prepaid  KEKS Pay Visa karticu. Nadoplatiti je može sam korisnik ili netko drugi, i to tako da koristeći KEKS Pay uplati novac na KEKSICU. Prepaid Visa karticom novac se može podizati bez naknade na svim bankomatima Erste banke te sigurno plaćati na prodajnim mjestima i webshopovima.

Uživajte u keksanju, a za više informacija posjetite www.kekspay.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari