PLANINARENJE NA ŠAPAMA

JESTE LI ZNALI? Za uspon na Učku psi dobivaju diplome! Samo na Opatijskoj planinarskoj obilaznici….

Idi na originalni članak
Foto: Facebook/Planinarenje s psima

Kvarner je kroz godine postao prava Pet Friendly destinacija; Smještajnih objekata – od hotela, apartmana do kuća za odmor i kampova – specijaliziranih za prihvat kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika sve je više, a gosti itekako zadovoljni.

Oglas

A tek plaže za pse! Kvarner ih nudi puno: najpoznatija je svakako plaža za pse Podvorska plaža u Crikvenici, zatim tu su još Vela plaža u Baškoj, koja je poznata po tirkiznome moru i pijesku zbog kojeg će vlasnicima i psima curiti sline. Ne zaostaju ni plaže Kijac u Njivicama, Redagara u Krku, Veli žal na Malom Lošinju, Punta kolova između Opatije i Ičića, plaža za pse u Mošćeničkoj Dragi i niz plaža u Rijeci.

A Opatija nudi i jedinstveni planinarski dnevnik za vašeg čupavog ljubimca koji može osvojiti i vrijedno priznanje u planinarenju Opatijskom planinarskom obilaznicom za pse.

O čemu se točno radi?

Dnevnik za pse Opatijske planinarske obilaznice pruža mogućnost vlasnicima pasa da u njemu zabilježe dolazak svojih ljubimaca do kontrolnih točaka na Obilaznici, odnosno ovjere njihov obilazak.

Dnevnik sadrži prostor gdje se stavljaju fotografija psa i osobni podaci o njemu i vlasniku, kao i mjesta za ovjeru pojedinih kontrolnih točaka. Na svakoj kontrolnoj točki vlasnik mora fotografirati psa, a nakon što tako dokumentira svih petnaest točaka, slijedi i zasluženo priznanje psu, na kojemu se nalazi i njegova fotografija. Redoslijed obilaska kontrolnih točaka određuju sami vlasnici.

Kako biste nabavili vlastiti Dnevnik planinarenja, kontaktirajte Hrvatski planinarski savez!

Exit mobile version