PLANINARENJE NA ŠAPAMA

JESTE LI ZNALI? Za uspon na Učku psi dobivaju diplome! Samo na Opatijskoj planinarskoj obilaznici….

Foto: Facebook/Planinarenje s psima

Kvarner je kroz godine postao prava Pet Friendly destinacija; Smještajnih objekata – od hotela, apartmana do kuća za odmor i kampova – specijaliziranih za prihvat kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika sve je više, a gosti itekako zadovoljni.

A tek plaže za pse! Kvarner ih nudi puno: najpoznatija je svakako plaža za pse Podvorska plaža u Crikvenici, zatim tu su još Vela plaža u Baškoj, koja je poznata po tirkiznome moru i pijesku zbog kojeg će vlasnicima i psima curiti sline. Ne zaostaju ni plaže Kijac u Njivicama, Redagara u Krku, Veli žal na Malom Lošinju, Punta kolova između Opatije i Ičića, plaža za pse u Mošćeničkoj Dragi i niz plaža u Rijeci.

A Opatija nudi i jedinstveni planinarski dnevnik za vašeg čupavog ljubimca koji može osvojiti i vrijedno priznanje u planinarenju Opatijskom planinarskom obilaznicom za pse.

O čemu se točno radi?

Dnevnik za pse Opatijske planinarske obilaznice pruža mogućnost vlasnicima pasa da u njemu zabilježe dolazak svojih ljubimaca do kontrolnih točaka na Obilaznici, odnosno ovjere njihov obilazak.

Dnevnik sadrži prostor gdje se stavljaju fotografija psa i osobni podaci o njemu i vlasniku, kao i mjesta za ovjeru pojedinih kontrolnih točaka. Na svakoj kontrolnoj točki vlasnik mora fotografirati psa, a nakon što tako dokumentira svih petnaest točaka, slijedi i zasluženo priznanje psu, na kojemu se nalazi i njegova fotografija. Redoslijed obilaska kontrolnih točaka određuju sami vlasnici.

Kako biste nabavili vlastiti Dnevnik planinarenja, kontaktirajte Hrvatski planinarski savez!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari