SUPER IDEJA ZA VIKEND

Platak za vikend postaje pseći foto kutak: Dođite, fotkajte svoje čupavce i pomozite napuštenim životinjama!

U suradnji i uz financijsku podršku Koordinacijske radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, u nedjelju 29. rujna po prvi puta organizira se događaj pod nazivom „Vau fotka!”.

Cilj ove inicijative je okupiti sve ljubitelje pasa i njihove četveronožne ljubimce, ali i one koji trenutno nemaju ljubimce, kako bi sudjelovali u zabavnom fotografiranju na posebno uređenom photo boothu. Fotografije će sudionici moći ponijeti kući za uspomenu uz simboličnu donaciju, a prikupljena sredstva bit će namijenjena za poboljšanje uvjeta u skloništu za nezbrinute životinje.

Svi posjetitelji će imati priliku na štandu organizatora ostaviti donacije, kupiti brendirane promotivne artikle te saznati više o volonterskim mogućnostima i udomljavanju životinja. Ovaj događaj ne samo da promovira brigu o životinjama, već i podiže svijest o važnosti donacija i volontiranja u lokalnim skloništima.

Događaj će se održati ispred caffe bara Sova na Platku, od 9:30 do 13:30 sati, gdje organizatori s nestrpljenjem čekaju sve sudionike i njihove ljubimce, uz poruku da svaka donacija čini veliku razliku za životinje koje čekaju svoje nove domove.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari