SUPER IDEJA ZA VIKEND

Platak za vikend postaje pseći foto kutak: Dođite, fotkajte svoje čupavce i pomozite napuštenim životinjama!

Idi na originalni članak

U suradnji i uz financijsku podršku Koordinacijske radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, u nedjelju 29. rujna po prvi puta organizira se događaj pod nazivom „Vau fotka!”.

Oglas

Cilj ove inicijative je okupiti sve ljubitelje pasa i njihove četveronožne ljubimce, ali i one koji trenutno nemaju ljubimce, kako bi sudjelovali u zabavnom fotografiranju na posebno uređenom photo boothu. Fotografije će sudionici moći ponijeti kući za uspomenu uz simboličnu donaciju, a prikupljena sredstva bit će namijenjena za poboljšanje uvjeta u skloništu za nezbrinute životinje.

Svi posjetitelji će imati priliku na štandu organizatora ostaviti donacije, kupiti brendirane promotivne artikle te saznati više o volonterskim mogućnostima i udomljavanju životinja. Ovaj događaj ne samo da promovira brigu o životinjama, već i podiže svijest o važnosti donacija i volontiranja u lokalnim skloništima.

Događaj će se održati ispred caffe bara Sova na Platku, od 9:30 do 13:30 sati, gdje organizatori s nestrpljenjem čekaju sve sudionike i njihove ljubimce, uz poruku da svaka donacija čini veliku razliku za životinje koje čekaju svoje nove domove.

Exit mobile version