ZAPOSLENO 40-TAK DJELATNIKA

Galerija | Plodine na Kantridi jutros otvorile novi supermarket, kupci oduševljeni! Pogledajte fotografije s otvorenja

Vrpcu na svečanom otvorenju zajedno su prerezali gradonačelnik Rijeke Marko Filipović i direktor maloprodaje Plodina Luka Ćurković

Na adresi Labinska 51, u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta Rio Kantrida, danas ujutro svečano je otvoren impozantni supermarket Plodina. To je ukupno 15. supermarket Plodina u Rijeci i riječkom prstenu i 110 u Hrvatskoj.

U novom supermarketu Plodina na Kantridi zaposleno je 40-ak novih djelatnika a prostire se na ukupno 1.700 m2.

U sklopu svečanog otvorenja uručena je donacija od 20.000 kuna Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Svečanom otvorenju nazočio je i velik broj građana koji su privučeni znatiželjom ali i mnogobrojnim najavljenim akcijama i popustima pohrlili razgledati novi potrošački hram kakav je nedostajao u ovom dijelu grada.

Kupci tijekom cijeloga dana imaju itekako razloga za zabavnu kupovinu u novim Plodinama. Ujutro i poslijepodne, od 8-12 i od 17 do 20 sati organizirano je Kolo sreće s preko 600 nagrada a nudit će se i besplatni zalogaji s roštilja te besplatna osvježavajuća pića i pivo! U popodnevnim satima mališane će zabavljati mađioničar i Klaun Balonko.

Napomenimo da će posebna ponuda za kupce povodom otvorenja vrijediti čak do 12. srpnja!

Gospođa

“Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, a u samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi kroz samoposlužnu pekaru, te odjele delikatese i gastra, mesnicu i zelenu tržnicu.”,. poručuju iz Plodina.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina diljem Hrvatske, Riječanima će biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu Plodine i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

Radno vrijeme Plodina Rio Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.

Više pogledajte u video prilogu RiPortala:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari