Plodine stižu u Opatiju, kupce očekuje posebna ponuda i bogat program povodom otvorenja u četvrtak!

Plodine i u ovoj godini nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže objekata – vrata još jednog supermarketa otvorit će u četvrtak 13.7. na opatijskoj adresi, u sklopu trgovačkog centra Tramontana mall, ulica Tošina 16.

Ovim otvorenjem Plodine dosežu brojku od 122 trgovine diljem Lijepe naše, a bit će to i 16. trgovina Plodina na području riječkog prstena, čime će ovaj maloprodajni lanac sa sjedištem i Upravom u Rijeci  dodatno osnažiti poziciju u regiji.

Novi supermarket prilagođen je najvišim trgovačkim standardima i opremljen vrhunskom opremom. Intuitivno posloženi asortiman i moderan interijer kupcima nude ugodno iskustvo kupovine, a za obavljanje svakodnevne kupovine kupcima će na raspolaganju biti svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima.

Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu i u Opatiji opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa. Ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

Kako bi proslavili zajedno s kupcima, iz Plodina najavljuju bogat program otvorenja koji će moderirati Mario Lipovšek Battifiaca, uz glazbenu podršku DJ-a Lucce Montecchija.

Program počinje od 8:00 u novom modernom objektu na adresi Ulica Tošina 16, gdje će se posjetitelji i kupci imati prilike zabaviti, počastiti, okrijepiti i nazdraviti.

Tako će program otvorenja pratiti kolo sreće s bogatim nagradama, roštilj by Podravka i Gastro kutak Zigante, te besplatno piće dobrodošlice, ali i photo booth i gratis eko Plodine vrećice svakom kupcu nakon kupovine.

Za one najmlađe, zabava je zajamčena uz dječji program u društvu klauna Balonka i mađioničara.

Posebnu ponudu za ovaj supermarket možete provjerite ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari