NA DOBRO POZNATOJ ADRESI

Video | Plodine udahnule novi život u zametsku Žudiku: ‘Ovo je pravi kvartovski dućan, super je!’ 

U prostoru bivšeg Brodokomerca, na dobro poznatoj adresi svim Zamećanima, u novom je ruhu osvanula 130. trgovina Plodina koja je svoja vrata, nakon 3 mjeseca preuređenja, otvorila u subotu 30. rujna

Svi koji su svoju kupovinu rado obavljali na adresi Zametska 96, od sada to mogu činiti u moderno uređenom prostoru koji na svojih 350 m2 nudi široki asortiman brendova i vlastitih robnih marki.

Slavica: “Sve mi je pri ruci”

“Ovo je pravi kvartovski dućan, super je! Ja sam inače s Kantride ali mi je ova trgovina usput pa rado kupujem ovdje jer mi odgovara i ponuda, cijene ali i veličina prostora – trgovina nije preogromna ali niti malena, ‘u jednom krugu’ lako pronalazim sve što mi treba na dnevnoj bazi pa mi se i iz tog razloga izrazito dopada.”, jasno je obrazložila svoje zadovoljstvo novom trgovinom Riječanka Slavica.

I zaista, iako se stara Žudika, kakvu oni najstariji Zamećani pamte zatvorila, Zamet je dobio jednu prekrasnu shopping priču u kojoj će Zamećani ali i svi drugi i dalje moći obavljati svoje svakodnevne kupovine. Kvalitetno, povoljno i na jednom mjestu!

Svoje zadovoljstvo novim Plodinama izrazila je i susretljiva i sveprisutna Valentina Muškardin, poslovođa poslovnice službenog naziva Zametska 167 koju će mnogi Zamećani i dalje zvati Žudika. Zanimljivo, na istoj lokaciji Valentina je poslovođa ukupno četiri godine, jer je isti posao obavljala i u trgovini Brodokomerca koji je uoči ljeta napustio ovu zametsku lokaciju.

“Svi stari kupci su ostali s nama a primjećujemo i mnoga nova lica”

“Izuzetno sam zadovoljna što sam dobila mogućnost nastaviti raditi na lokaciji koju već jako dobro poznajem, a to prije svega znači da poznajem većinu kupaca, njihove potrebe i navike. Mogu odmah reći – kako sam ja zadovoljna ovom novom trgovinom Plodina, tako su zadovoljni i kupci, među kojima primjećujem i mnoga potpuno nova lica! Svi redom ističu kvalitetno i funkcionalno uređenje prostora, široku ponudu proizvoda koji su građanima potrebni svakodnevno u kućanstvu te uslužnost osoblja.”, kaže nam u jednom dahu Valentina Muškardin.

“Ono što je potpuno novo i što su kupci odmah primetili je našđ mali ali slatki gastro odjel. Čim ispečemo piliće, odmah ih sve i rasprodamo! Kupci su pohvalili iučestale akcije na kojima nudimo posebne popuste.”, dodaje Valentina koja je ujedno podsjetila kupce da će svaka nedjelja do kraja godine u ovoj trgovini Plodina biti radna.

Bogatstvo ponude u ovom kvartovskom dućanu

I doista, već prvi pogled na police i rashladne vitrine otkriva bogatstvo ponude u ovom kvartovskom dućanu na lokaciji bogate povijesti.

Topli kruh kupci će svakodnevno uzimati iz samoposlužne pekare, a svježa ponuda ne izostaje niti u ovim Plodinama. Naresci, delikatese i sirevi poslužuju se na uslužnom pultu te opravdavaju  Best Buy medalju za delikatese koju Plodine već godinama ponosno nose.

Trgovina nudi preko 2.000 artikala a Riječanima će prilikom kupovine na usluzi biti ukupno 15-ak zaposlenih. Vrijedno je napomenuti da će kupcima koji ne vole čekati red na blagajni biti dostupne i dvije samoposlužne blagajne. 

Aljoša: ‘Baš je super!’

Jedan od onih ‘starih’ kupaca na ovoj lokaciji je i Aljoša koji nam je rekao da je nova trgovina Plodina “baš super”.

“Ponuda je odlična, u trgovini mogu pronaći sve što mi treba svakoga dana. Pored standardnih kruha i mlijeka često pronalazim i riblje proizvode a zadovoljna sam i cijenama proizvoda.”, kratak i jasan bio je Aljoša.

Djelatnica Angela Ban koju smo u trenutku naše posjete zatekli na blagajni priznala nam je da se kupci još snalaze sa samoposlužnim blagajnama ali i to da se sve više kupaca odlučuje na korištenje upravo samoposlužnih blagajni, pogotoov kada se ispred ‘klasične’ blagajne formira red kupaca.

“Kupci su dosta zahtjevni, moderni potrošači sve više zahtijevaju proizvode određenih marki, a kod nas su zadovoljni jer im zbog široke palete proizvoda možemo udovoljiti.”, kazala nam je Angela.

Podsjetimo, prije Plodina na ovoj je zametskoj lokaciji punu 61 godinu poslovao dućan Brodokomerca čiji je odlazak krajem svibnja zabrinuo Zamećane, posebno one koji su desetljećima kupovali kućne potrepštine u toj trogini. No, vrlo brzo se ispostavilo, s otvorenjem trgovine Plodina na istoj lokaciji, kako mjesta strahovanjima nema jer su Zamećani s oduševljenjem prihvatili novu trgovinu i sve ono što im ona nudi. (promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari