UPOZORENJE GRAĐANIMA

Po Kastvu se ‘smucaju’ neovlašteni “ispitivači jačine interneta”, iz gradske uprave upozorili mještane

Opreza nikad dosta!

Ljeto je čini se idealno godišnje doba za razne prevarante koji se ‘smucaju’ Rijekom i širim riječkim područjem nastojeći na razne načine prevariti uglavnom starije osobe – ili pak samo ispitati jesu li ukućani dulje vrijeme odsutni zbog godišnjih odmora.

Posljednjih dana područjem Kastva šeću nepoznate osobe koje se, čini se, predstavljaju kao nekakvi “ispitivači jačine interneta” što naravno nije uopće točno niti osobe imaju ikakve dokaze da imaju ovlasti za tako nešto, bilo od lokalnih vlasti bilo od neke telekomunikacijske tvrtke.

Iz Grada Kastva su objavom na svom službenom profilu na društvenim mrežama upozorili građane da ne nasjedaju na takve laži pojedinaca koji im pokucaju ili pozvone na vrata kuće ili stana

“Grad Kastav nije ovlastio nikog da po kućama da ispituje jačinu interneta ili slično, stoga upozorite svoje starije da ne puštaju nepoznate ljude u kuće i stanove te da sumnje prijave policiji.”m napisali su iz Grada Kastva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari