RADOVI NA VILI

Počeli radovi na uređenju Centra Hubbazia u Villi Antonio

U Villi Antonio započeli su radovi na preuređenju prostora u suterenu u kojem će se uskoro smjestiti Centar za inovacije u turizmu – Hubbazia. Prostor će biti renoviran i  moderno uređen. Radove izvodi tvrtka GIT – Varaždin d.o.o.

Projekt uspostave poduzetničkog inkubatora HUBBAZIA – centra za inovacije u turizmu ima za cilj snažiti start-up poduzetnike, postojeće poduzetnike i sve one fizičke osobe koje imaju namjeru pokrenuti vlastiti posao i time doprinijeti inovativnim rješenjima u jednoj od najznačajnijih gospodarskih grana Republike Hrvatske – turizmu, koja je povijesno vezana upravo uz Opatiju. Poduzetnicima i onima koji to žele postati na raspolaganju će biti novouređeni prostor u kojem će moći razmjenjivati iskustva i znanja. Bit će organizirane edukacije i radionice gdje će korisnici steći znanja o tome kako ostvariti svoju poslovnu ideju, pri čemu će im pomagati stručne osobe.

Podsjetimo, Gradu Opatiji su odobrena bespovratna sredstva za Projekt uspostave poduzetničkog inkubatora HUBBAZIA – centra za inovacije u turizmu  kroz Europski fond za regionalni razvoj unutar Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ sukladno natječaju Sustav start-up inkubatora na području Urbane aglomeracije Rijeka.

Ukupni prihvatljivi izdaci projekta iznose 2.543.985,25 kuna, od toga su bespovratna sredstva u iznosu od 1.874.634,07 kn što predstavlja 83,6 % troškova. Grad Opatija je preostala sredstva osigurao Proračunom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari