PODIJELITE VIJEST: Nestao Riječanin Robert Lulić, obitelj moli za pomoć!

Muškarac (47) je nestao prošlog utorka kada se udaljio s adrese stanovanja u Rijeci, Ratka Petrovića 22

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba od prošloga je tjedna registriran i nestanak 47-godišnjeg Riječanina Roberta Lulića Mungosa, za kojim traje potraga i putem društvenih mreža, jer je njegova obitelj na Facebooku oglasila nestanak i zamolila za pomoć sve sugrađane koji imaju bilo kakav podatak o nestalom Robertu.

Kako na Facebooku kaže Lulićeva supruga Klementina, Robert je nestao nakon izlaska iz stana u Ulici Ratka Petrovića 22 nešto iza 22 sata u utorak 26. srpnja.

Prema podacima s mrežnih stranica Nacionalne evidencije nestalih osoba muškarac rođen u Rijeci 15. svibnja 1969. godine u trenutku nestanka bio je odjeven u svijetloplave traperice, kratku majicu na bijelo-plave pruge i bijele tenisice. Muškarac je srednje tjelesne građe, visok 177 cm, kovrčave smeđe kose i zelenih očiju, a od posebnih znakova ima ožiljak na desnoj nozi od kuka do koljen.

Policija i obitelj mole sve one koji znaju bilo što o nestanku Roberta Lulića da to dojave policiji ili obitelji, mogu i na facebook profil Klementina Lulić.

robert lulić2

Obitelj je zahvalna i svima koji na svom zidu podijele ovu obavijest!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari