ODOBRENA BESPOVRATNA EU-SREDSTVA

Poduzeće RIJEKA SERVIS uspješno provelo projekt certificiranja sustava upravljanja

Poduzeće RIJEKA SERVIS iz Bakra uspješno je provelo projekt certificiranja sustava upravljanja ukupne vrijednosti 116.250,00 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Poduzeću RIJEKA SERVIS iz Bakra tokom rujna 2020. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Povećanje konkurentnosti društva RIJEKA SERVIS uvođenjem sustava upravljanja” u sklopu poziva “Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)”. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 116.250,00 HRK odobreno je ukupno 79.050,00 HRK bespovratnih sredstava. 

Provedba projekta započela je u rujnu 2020. godine, a završava u rujnu 2021. godine izdavanjem certifikata za uvedene norme. Projekt obuhvaća uvođenje norme ISO 9001:2015 koja se odnosi na opće prihvaćen način rada koji pomaže organizacijama da dokažu kontinuirano ujednačenu kvalitetu proizvoda ili usluga, norme ISO 14001:2015 koja se odnosi na sustav upravljanja okolišem kroz učinkovito korištenje resursa te izbjegavanje i smanjivanje nastajanja otpada te norme 45001:2018 za učinkovito upravljanje rizicima za zdravlje i sigurnost na radu.

Zahvaljujući uvedenim certifikatima, poduzeće postiže bolje poslovne rezultate zbog sustavnog planiranja, smanjenje troškova, stvaranje poslovnog ugleda i nužne preduvjete koji osiguravaju najveći stupanj kvalitete. Također, uvedenim certifikatima poduzeće će unaprijediti svoje poslovanje, što će omogućiti porast obujma posla i širenje poslovnih aktivnosti na domaćem, ali i na inozemnom tržištu. 

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaje postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva. 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća RIJEKA SERVIS d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari